Aftellen naar Dranouter Zomersessies XL

Het Overlegcomité gaf ons vandaag de voorwaarden mee waaronder we een muzikale zomer mogelijk kunnen maken. Het aftellen kan beginnen!

Eerder kondigden wij de Dranouter Zomersessies XL aan, onze coronaproof concertreeks in de festivaltent Kayam met op de line-up o.a. Hooverphonic, Bart Peeters, Brihang, Flip Kowlier, Het Zesde Metaal… Jullie lieve woordjes, memorabele anekdotes, honderden reacties en mailtjes na de aankondiging deden ontzettend veel deugd. Festival Dranouter-gangers zijn de àllerbeste.

Onze volgende stap? De organisatie gaat na wat de impact is van de aangekondigde maatregelen op de Dranouter Zomersessies XL (5 t.e.m. 8 augustus 2021). Deze festivaldagen blijven in elk geval op de agenda staan.

Geef ons even tijd om dit alles verder uit te klaren. Er komt heel wat op ons af. Je krijgt zo snel mogelijk een update. Een ding is zeker: de Dranouter Zomersessies XL gaan door!

PS:

  • Er zijn nog tickets voor donderdag 5 augustus (met o.a. Naima Joris & Hooverphonic) en vrijdag 6 augustus (met o.a. Flip Kowlier). Koop tickets via deze website.
  • De Dranouter Zomersessies XL van zaterdag 7 augustus (o.a. Bart Peeters) en zondag 8 augustus (o.a. Brihang, Het Zesde Metaal) zijn voorlopig volzet. Voor deze Zomersessies XL staat er een wachtlijst online waarop je kan intekenen. Mocht de capaciteit van de festivaldagenopgetrokken worden en er meer tickets beschikbaar komen, dan ben jij de eerste die we verwittigen. Schrijf je in op de wachtlijst via https://www.festivaldranouter.be/nl/nieuws/

Dank je voor jouw support & hou onze sociale media in de gaten!

#teamdranouter #dranouterzomersessies

Team Dranouter Zomersessies XL