Geen zaterdagtickets meer beschikbaar voor zomersessies xl 2021, wel nog tickets voor donderdag, vrijdag & zondag

Ticketupdate: zaterdagtickets niet meer beschikbaar VOOR ZOMERSESSIES XL 2021, wel nog tickets voor donderdag, vrijdag & zondag

De bubbeltickets voor zaterdag 7/08/2021 - met op de line-up o.a. Bart Peeters en De Dolfijntjes - zijn allemaal de deur uit. Daarom staat er een wachtlijst online. Mochten er extra tickets beschikbaar komen, dan krijgen mensen op de wachtlijst als eerste een seintje. Klik hier om je op de wachtlijst te zetten voor zaterdag 7/08/2021.

Jullie hebben overduidelijk zin in jullie portie festival! Gelukkig zijn er nog tickets beschikbaar voor de donderdag, vrijdag én zondag van de Dranouter Zomersessies XL:

  • Op de line-up van donderdag 5/08/2021: Hooverphonic, Eefje de Visser, Naima Joris, Sam de Nef, Bipolar Bows
  • Op de line-up van vrijdag 6/08/2021: Gabriel Rios, 20 jaar Flip Kowlier, Raske Drenge...
  • Op de line-up van zondag 8/08/2021: Het Zesde Metaal, Brihang, Mooneye, Airboxes & Marieke Van Ransbeeck...


Coronagarantie

Mochten de Dranouter Zomersessies XL in 2021 niet, of slechts voor een beperkt publiek, kunnen plaatsvinden omwille van de coronacrisis, dan krijgen tickethouders automatisch de waarde van hun festivalticket (incl. lading bongs) terug. Klik hier voor alle voorwaarden voor deze coronagarantie. Zo is er voor jou geen enkele reden om geen tickets aan te kopen voor de Dranouter Zomersessies XL!