Feestcomiteit Dikkebusstraat is back!

Herinner je je de kleurrijke figuren van straattheaterproductie Feestcomiteit Dikkebusstraat nog? Hun voorzittersverkiezing in 2019 viel nét samen met Festival Dranouter 2019. Er woedde een hevige verkiezingsstrijd tussen Lode en uitdager Brigitte. Met gratis taart, rondjes bier, DJ-sets, bierkaartingen, fanfares, zangstondes... Op het Bal van de Voorzitter op zondagavond bleek niemand minder dan Ridge de winnaar van de verkiezingen!

Na een jaar vol online vergaderingen konden voorzitter Ridge, Lode, Brigitte en haar man Etienne voor het eerst weer samen vergaderen in de klas van Meester Fabien. Bekijk hier hoe de allereerste live vergadering van Feestcomiteit Dikkebusstraat er aan toeging!

Het is duidelijk: 2020 was geen gemakkelijk jaar voor Feestcomiteit Dikkebusstraat. Er kon geen enkele festiviteit doorgaan. Geen oudejaar, geen valentijn, geen carnaval... Een jaar gemiste festiviteiten inhalen? Fluitje van een cent voor Feestcomiteit Dikkebusstraat! Voorzitter Ridge, Brigitte, Etienne, Lode en Meester Fabien komen op de proppen met een ge-ni-aal plan...