Koop (extra) bongs

Op de Dranouter Zomersessies XL doe je eet- en drankaankopen met digitale munten: de bong. De bongs staan op een betaalpas, die werkt zoals een gewone betaalkaart. Kom je aan op de Dranouter Zomersessies XL, stuur dan iemand van je bubbel naar de drankbonnenstand. Daar kan je je betaalpas afhalen.
Klik hier voor de volledige uitleg over dit gebruiksvriendelijke cashless systeem & de bongs.

Koop voor de start van het festival voldoende bongs aan via de website van Festival Dranouter. Dat heeft alleen maar voordelen:

  • Jouw vooraf aangekochte voucher wordt aan de drankenbonnenstand gescand. Jouw bongs komen direct op jouw betaalpas te staan. Geen moeilijk gedoe.
  • Wie de bongs op zijn betaalpas zet met de vooraf aangekochte voucher, die maakt aan de drankbonnenstand gebruik van de snelkassa. Comfort ten top.
  • Extra voordeel in coronatijden: zo vermijden we wachtrijen aan de drankbonnenstand.
  • Het feestje kan onmiddellijk beginnen!

Bestel dus nu een (extra) lading bongs!

WAT MET MIJN OVERSCHOT AAN BONGS?

Heb je na het festival nog bongs over? Die betalen we graag terug. Vanaf 9 augustus zal het mogelijk zijn om de overschot aan waarde terug te laten storten op je rekening. De terugbetalingsmodule blijft online staan voor de rest van de zomervakantie. Meer info volgt nog. Neem in elk geval na het festival een kijkje op deze website en laat je resterende bedrag van de aangekochte bongs terug storten.

Opgelet: Er wordt 1 bong aangerekend als transactiekost voor het verwerken van de terugstorting.