Download de Payconiq by Bancontact-app voor #dranouterfest22!

Festival Dranouter 2022 is een cashless festival. In plaats van de papieren bonnetjes werken we met digitale munten: “bongs”. Deze bongs staan op een chip die aan je festivalbandje bevestigd is. Je festivalbandje-met-chip is ineens ook je persoonlijke digitale portemonnee. Eten en drinken betaal je met deze bongs (= digitale eet- en drankbonnen). Klik hier voor alle info over dit gebruiksvriendelijke betaalmiddel.

Nieuwe lading bongs? Betaal snel & veilig met de Payconiq by Bancontact-app

Op het festivalterrein laad je snel en eenvoudig zelf geld op je festivalbandje-met-chip met de Payconiq by Bancontact-app, via een simpele scan van een QR-code. Dankzij de Payconiq by Bancontact-app verlies je geen tijd in de wachtrij aan de drankbonnenstand en mis je geen enkel memorabel festivalmoment. Bovendien zie je via de scan hoeveel bongs je nog hebt staan.

Download en activeer de Payconiq by Bancontact-app voor je naar het festival komt. Zorg ervoor dat je Payconiq by Bancontact-app up to date is.

Zo download je de app: zoek in de App Store of Google Play Store op ‘Payconiq by Bancontact’ en klik op het pictogram van de app. De download start automatisch, de daaropvolgende activeringsprocedure verloopt in drie supereenvoudige stappen. De gedetailleerde uitleg per stap lees je op de website van Payconiq by Bancontact.

Laat je nog makkelijker terugbetalen

Wil je de rekening delen met je vrienden? Dat is snel en gemakkelijk!

Nadat je hebt betaald, hoef je alleen maar op 'Ontvangen' in de app te tikken, de betaling te selecteren die je wilt delen door naar 'Deel de rekening' te gaan en het aantal mensen aan te geven waarmee je de rekening wilt delen. Daarna hoef je alleen nog maar het betalingsverzoek naar je vrienden te sturen, die je dan in een handomdraai kunnen terugbetalen! Klik hier meer info.