Medewerkers gezocht!

Elk jaar zetten enorm veel vrijwilligers zich in voor Festival Dranouter. Ook voor deze zomer zoekt Festival Dranouter nog helpende handen. Je kan je inschrijven om vóór, tijdens of na het festival te helpen.

Zo heb je verschillende clusters:

 • Artistiek
  Je helpt als stagehand om instrumenten klaar te leggen op het podium, of begeleidt artiesten backstage en je zorgt ervoor dat ze alles bij de hand hebben, of ben je liever verantwoordelijk voor het vervoer van artieste, er zijn nog veel andere taken bij deze cluster! Check MyDranouter voor meer info.
 • Horeca
  Festival Dranouter heeft een vijftal bars die mensen nodig hebben om pintjes te tappen en andere drankjes te serveren. Maar ook de voorraad in de gaten te houden en aanvullen is één van de taken.
 • Logistiek
  Hierbij leg je al het materiaal klaar volgens de bestellijsten van de ploegen, of ben je liever een 'waterboy' en heb je veel kennis in het herstellen van leidingen & vervangen van gasflessen. Deze cluster zoekt ook mensen met kennis van elektriciteit, stewards die stand-by blijven... 
 • Milieu
  Duurzaamheid draagt Festival Dranouter hoog in het vaandel. Zin om te gaan voor een éxtra net festival? Registreer je dan voor deze cluster!
 • Secretariaat en verkooppunten
  Je staat aan een (ticket- of drankbonnen) verkooppunt om mensen te bedienen, of helpt met het social media team. Ook onthaal (van bezoekers, pers, artiesten, partners...) behoort tot deze cluster.
 • Veiligheid
  Als security zorg je ervoor dat bv. niemand op de Mainstage terechtkomt, of wil je eerder het terrein controleren door regelmatig eens rond te lopen? Het kan allemaal! Registreer je op MyDranouter om alle taken te bekijken!
 • Verkeer/parking/camping
  Het is belangrijk dat mensen weten waar ze moeten zijn. Dan ben jij als parking- of campingmedewerker belangrijk om alles in goede banen te leiden, je wijst bezoekers/artiesten/partners de weg op de parking, je begeleidt hen naar hun kampeerplaats. Kortom: je zorgt voor een vlotte verkeersdoorstroming.

Zo zijn er veel verschillende taken die jij kan doen tijdens Festival Dranouter!

Schrijf je in!

Voel jij jou geroepen om een handje toe te steken voor/tijdens/na Festival Dranouter 2022? Dan kan je via MyDranouter inschrijven door een nieuw account aan te maken (indien je dit nog niet had).

Op het platform kun je kiezen uit verschillende taken. Zin om frisse pintjes te tappen in Bar. St. Bernardus, om het verkeer te coördineren op de parking, om de kampeerders te verwelkomen, om mee te helpen als stage hand, of… Schrijf je dan zeker in!