Nieuw: Podcast Corner

Image
Podcast Corner

50 Years Of New Traditions is een ideaal moment voor een podcast-reeks! Als muziekliefhebber komt Radio 1-presentator Floris Daelemans zelf al vele jaren met plezier naar het festival. De geknipte persoon om op de festivalweide in de gloednieuwe Podcast Corner in gesprek te gaan met jouw favoriete artiesten en spilfiguren die de afgelopen halve eeuw van Festival Dranouter hebben meegekleurd. In de veelbelovende trailer - die je hier kan beluisteren - hoor je alvast Joost Zweegers (Novastar),  ex-voorzitter Marnique Deswarte en Brihang...

  • Kom tijdens het festival langs aan de Podcast Corner & luister er live naar boeiende interviews, fascinerende anekdotes, unieke inzichten & een blik achter de schermen. 
  • De Festival Dranouter Podcast-reeks zelf is vanaf het festivalweekend te beluisteren op je favoriete podcast-app. Scan de QR-code & abonneer je nu al!

Apple Podcast

Spotify

 

Image
FEST24 podcast corner

Deze jubileumeditie zetten we verder in the picture met het nieuwe folkpodium De Koer, de Jam Spot met Instrumentenvestiaire in themabar 't Hommelhof, de Foto-Expo & het bijhorende fotoboek en tal van roots & party acts op de line-up.