Vincent Coomans

BE
-
Clubstage

Afstand, verlies en rouw zijn centrale thema's in de muziek van Vincent Coomans, die doet denken aan Sufjan Stevens of James Blake. Logisch dus dat het iconische radioprgramma 'Duyster' zijn muziek oppikte. Voor Vincent Coomans is 2023 nu al een topjaar. Hij bracht zijn album "The Great Rebuild" (Illuminine Records) uit, is de nieuwe artist in residence bij Muziekcentrum Dranouter én hij staat op Festival Dranouter. Festivalgangers: bereid je voor op nummers als scherpe fileermessen, waarmee Vincent zijn eigen ziel probeert los te peuteren. Geen tierlantijntjes, toeters of bellen, maar gewoon eerlijke en eenvoudige songs die zich langzaam aan jou blootstellen.

Vincent Coomans treedt live op met Klaas Tomme (Ides Moon, Mirek Coutigny), Jonas Bruyneel (momoyo, Philemon, Modern Art), Renaud Debruyne (momoyo) en Frie Mechele (momoyo).

"Zijn debuut-EP is amper vier nummers en twaalf minuten lang, maar weet op die tijd zo’n indruk te maken dat die nog lang blijven nazinderen." - Dansende Beren

 

Koop Tickets

Remote video URL
Remote video URL
Image
Vincent Coomans