Tickets

TICKETS DRANOUTER KERKSESSIES

Om de Dranouter Kerksessies intiem te houden, zijn er per Dranouter Kerksessie slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar. Als een Dranouter Kerksessie uitverkocht is in voorverkoop, dan zijn er aan de deur geen tickets meer beschikbaar. Snel zijn is dus de boodschap!

  • Ticketprijs
    • 3/10 Stef Bos: 26€ in voorverkoop (incl. reservatie- en transactiekosten)
    • 27/11 Jasper Steverlinck: 32 € (incl. reservatie- en transactiekosten)
    • 7/1 Laïs : 22 € (incl. reservatie- en transactiekosten)
  • Betalen kan met Payconiq by Bancontact of met Bancontact. 
  • Voor de twijfelaars: we bouwen een coronagarantie in (zie verder).

CORONAGARANTIE 

Mochten de Dranouter Kerksessies niet, of slechts voor een beperkt publiek, kunnen plaatsvinden omwille van de coronacrisis, dan krijgen tickethouders automatisch de waarde van hun ticket terug. Klik hier voor alle voorwaarden voor deze coronagarantie. Zo is er voor jou geen enkele reden om geen tickets aan te kopen voor de Dranouter Kerksessies.

OOK TICKET VOOR KINDEREN NODIG

Ook kindjes hebben een ticket nodig voor een Kerksessie. Om de Kerksessies te mogen organiseren, is het immers erg belangrijk dat de organisatie een precies overzicht heeft van het aantal bezoekers. Alvast bedankt voor het begrip.

Ticketvoorwaarden

Check hier alle ticketvoorwaarden.

POP-UP CHALET

Festival Dranouter pakt uit met een gloednieuw restaurantconcept: pop-up resto CHALET. Info & reservatie vind je via de website van pop-up resto CHALET!