Tickets Zomersessies

CORONAGARANTIE 

Door de aangescherpte coronamaatregelen van de Nationale Veiligheidsraad voor evenementen, is de festivalzomer opnieuw wankel. Mochten de Zomersessies niet kunnen plaatsvinden, dan krijgen tickethouders automatisch hun geld teruggestort. Zo is er voor jou geen enkele reden om geen tickets aan te kopen voor de Zomersessie met IBE, Frank Vander linden, Ruben Block of Kadril!

OOK TICKET VOOR KINDEREN NODIG

Ook kindjes hebben een ticket nodig voor een Zomersessie. Om de Zomersessies te mogen organiseren, is het immers erg belangrijk dat de organisatie een precies overzicht heeft van het aantal bezoekers. Alvast bedankt voor het begrip.

ZOMERSESSIES AUGUSTUS

We raden onze bezoekers aan om tickets per contactbubbel te bestellen. Dat maakt onze voorbereidingen makkelijker. Per bestelling kan je minimum 4 tickets en maximum 10 tickets aankopen. Er is slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar voor de Dranouter Zomersessies. 

WACHTLIJST

Er zijn al heel wat Zomersessies uitverkocht. Daarom staat er een wachtlijst online. Mochten er (extra) tickets beschikbaar komen, dan ben jij de eerste die we verwittigen.

 

 

 

 

BEPERKT AANTAL TICKETS

Per Zomersessie zijn er slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar. Als een festivaldag uitverkocht is in voorverkoop, dan zijn er aan de deur geen festivaltickets meer beschikbaar. Wil je zeker zijn van je ticket? Bestel dan als de bliksem je tickets online!

We raden onze bezoekers aan om tickets per contactbubbel te bestellen. Per bestelling kan je max. 10 tickets aankopen. Betalen kan met Payconiq of met Bancontact.

Ticketvoorwaarden

Check hier alle ticketvoorwaarden.