Tickets

De zomer van 2022 wordt er één met eindelijk weer een échte volwaardige editie van Festival Dranouter! Wees er zeker bij en Koop vanaf vandaag je tickets voor #dranouterfest22 op 5, 6 en 7 augustus. Wil je zeker zijn van je combiticket? Bestel dan zeker op voorhand. Door een uitverkochte editie in 2019 kon niet iedereen een combiticket kopen.

  

Momenteel zijn er veel vragen en gissingen over de komende festivalzomer. De verwachtingen zijn dat tegen eind mei de situatie langzaam weer zal normaliseren. Aangezien Festival Dranouter pas daarna plaatsvindt, namelijk op 5-6-7 augustus 2022, is de organisatie gestart met de voorbereidingen voor een échte volwaardige editie van het festival. We volgen de maatregelen, berichtgevingen en richtlijnen van de overheid nauwgezet op. Mocht de situatie veranderen, dan laten we dit zo snel mogelijk weten. Als zou blijken dat het festival niet of niet zoals gepland kan doorgaan op 5-6-7 augustus 2022, dan worden ticketaankopen correct afgehandeld binnen het vooropgestelde wettelijk kader.

DONDERDAG 4 AUGUSTUS

Op donderdag 4 augustus 2022 vindt de feestelijke openingsdag van Festival Dranouter plaats, met o.a. Preuteleute.
Festivalgangers met een weekendticket  (5+6+7 augustus) op zak, die krijgen gratis toegang tot de start op donderdag 4 augustus.
Aangezien de verkoop van die weekendtickets vlot gaat, kunnen er slechts 250 extra losse donderdagtickets verkocht worden (25 euro). Noteer het in je agenda: de ticketverkoop voor de feestelijke opening van Festival Dranouter 2022 start op dinsdag 31 mei 2022 om 11u via www.festivaldranouter.be

Gekoelde Jupiler Sixpack (Camping Zone) 

Koop je biervoucher(s) aan via de online ticketshop van Festival Dranouter. Je biervoucher ruil je in aan de bar op de Camping Zone.De biervoucher is enkel in te ruilen op de Camping Zone. In ruil voor 1 biervoucher krijg je 6 gekoelde blikjes Jupiler (25 cl). Minder gezeul met bierblikjes op voorhand én zekerheid op frisse pintjes. Hoe zalig is dat niet... Bovendien geldt er op alle campings een glasverbod, dus daar hoef je ook niet meer mee in te zitten. Kortom: bestellen, die sixpacks Jupiler!

TIP: KOOP VOLDOENDE BONGS AAN

► Koop samen met je festivalticket een lading bongs (digitale eet- en drankbonnen) aan. Zo sla je 3 vliegen in 1 klap: je krijgt korting, je moet niet meer aanschuiven aan de kassa en het feestje kan onmiddellijk beginnen! Een combiticket + 61 bongs is de meest gekozen optie. 
► Bongs over na het festival? Na jouw deugddoende muziekvakantie kan je je overschot aan bongs gegarandeerd terug laten storten op je rekening.  Klik binnenkort hier voor het stappenplan & alle praktische info over het gebruiksvriendelijke cashless-systeem.

CAMPINGTICKETS: 3 WEETJES

  • Campingtickets zijn enkel geldig in combinatie met een festivalticket. Wie wel een campingticket koopt maar geen festivalticket, krijgt dus geen toegang tot de camping.
  • Wie met een mobilhome of caravan kampeert, die kiest voor de Stille Camping.
  • Heb je je festivalticket gekocht zonder campingticket, maar wil je toch graag blijven overnachten op Festival Dranouter 2022? Tijdens het festival kan je aan de kassa je festivalticket upgraden en een campingticket aankopen (25 euro).

Check hier alle ticketvoorwaarden.

DRANOUTER TRAIL

De Dranouter Trail is een uniek loopparcours: voor en achter de schermen van Festival Dranouter, met verrassende animatie onderweg. Enkel wie over een geldig Dranouter Trail-ticket beschikt, die kan deelnemen aan de Dranouter Trail. Klik hier voor alle praktische info.
Wie een combiticket (5+6+7 augustus) gekocht heeft voor Festival Dranouter 2022 die kan bijna gratis (2 bongs) deelnemen aan de Trail. Al moet je je wel inschrijven tijdens het festivalweekend aan de Dranouter Shop. Een extra reden om een combiticket aan te schaffen! Daarnaast zijn er een beperkt aantal Trail-tickets te koop via het online ticketplatform.

EINDE VOORVERKOOP

De overgang van VVK naar kassa gebeurt op woensdag 3 augustus 2022 om 23u59.

Als een festivaldag uitverkocht is in voorverkoop, dan zijn er aan de deur geen festivaltickets meer beschikbaar. Betalen kan met Payconiq by Bancontact of met Bancontact. Zorg ervoor dat je die felbegeerde festivaltickets kan bemachtigen. Snel zijn is de boodschap!

CORONAGARANTIE 

Mocht Festival Dranouter in 2022 niet, of slechts voor een beperkt publiek, kunnen plaatsvinden omwille van de coronacrisis, dan krijgen tickethouders automatisch de waarde van hun festivalticket (incl. lading bongs) terug. Klik hier voor alle voorwaarden voor deze coronagarantie. Zo is er voor jou geen enkele reden om geen tickets aan te kopen voor de Festival Dranouter 2022!

KINDEREN & JONGEREN

Voor families met kinderen voorzien wij heel wat extra's. Via de pagina hiernaast vind je alle tarieven terug voor kinderen en jongeren.

TICKETVOORWAARDEN

Check hier alle ticketvoorwaarden.