Tickets donderdag 'Grondtonen Dranouter'

Op donderdag 2 augustus 2018 presenteren Festival Dranouter en GoneWest het totaalspektakel 'Grondtonen Dranouter'. Dit programma start om 19u30 en duurt tot iets na 23u. Details over dit programma vind je hier

Alle festivalbezoekers met een 3-daags weekendticket krijgen ook gratis toegang tot de activiteiten op donderdag. Wie een weekendticket heeft, hoeft zich dus niet extra te registreren. Kom op donderdag naar de kassa en je krijgt ineens je weekendbandje waarmee je op donderdag al toegang krijgt.

Alle andere geïnteresseerden kunnen ook gratis naar Grondtonen Dranouter, mits ze zich vooraf registreren en een ticket downloaden.
Wil je een gratis ticket reserveren voor 'Grondtonen Dranouter' op donderdag 2 augustus , klik dan hier.

Belangrijk:

Zoals ieder jaar is donderdag de klassieke startavond van Festival Dranouter met straattheater acts en enkele DJ’s in de Palace-tent.  Ook dit luik is dus ook toegankelijk voor iedereen die een weekendticket heeft voor het festival, of voor wie zich registreert voor een gratis donderdagticket.

Festival Dranouter werkt dit jaar met een cashless betaalsysteem. Dat betekent dat iedere bezoeker een armbandje krijgt met een chip, waarop digitale drank- en eetbonnen kunnen opgeladen worden. Wil je vlot toegang tot alle faciliteiten en wil je wachtrijen vermijden, dan kan je ineens drank- en eetbonnen bestellen bij de registratie van je ticket. Bij aankomst op het festival moet iedereen z'n ticket laten scannen en omruilen tegen een armbandje met een chip,  in 1 beweging zetten we er je digitale eet- en drankbonnen op. Snel en simpel.

Enkel wie zijn ticket kan voorleggen aan de ingang (geprint of online op het scherm van een smartphone), krijgt toegang, dus vergeet het niet mee te brengen!