TRAIL 22

Op de festivaledities van 2018 en 2019 kon je kennismaken met het ludieke verhaal van straattheateract ‘Feestcomiteit Dikkebusstraat’. In deze fictieve wereld heeft nieuwe voorzitter Ridge een ferm gat geslagen in het budget van Feestcomiteit Dikkebusstraat. Om geld in het laatje te brengen, zet Feestcomiteit Dikkebusstraat een benefietrun op poten: de Dranouter Trail! Die vindt in het echt plaats op zondagmorgen 7 augustus 2022, net voor de festivaldag op zondag start. 

Ongezien: nog nooit eerder stelde een festival haar terrein ter beschikking voor een loopparcours! 

Doe mee aan de Dranouter Trail langs een uniek parcours: voor en achter de schermen van Festival Dranouter, over het podium van de Mainstage, door de Clubtent, langs de verschillende campings... Natuurlijk met verrassende animatie onderweg.

VERZEKER JE DEELNAME

Enkel wie over een geldig Dranouter Trail-ticket beschikt, die kan deelnemen aan de Dranouter Trail.

Wie een combiticket (5+6+7 augustus) gekocht heeft voor Festival Dranouter 2022 die kan bijna gratis (2 bongs) deelnemen aan de trail. Al moet je je wel inschrijven tijdens het festivalweekend aan de Dranouter Shop. Er worden voldoende plaatsen voorbehouden voor wie zich tijdens het festivalweekend wil registreren. Een extra reden om een combiticket aan te schaffen!

Daarnaast zijn er een beperkt aantal Trail-tickets te koop via het online ticketplatform. Wie geen combiticket heeft en wil deelnemen aan dit originele loopparcours, die koopt zijn Trail-ticket aan in voorverkoop via het ticketplatform. Er zijn 2 opties: 

  • Ticket Dranouter Trail: € 18,50
    Inclusief parking, verzekering via Sport Vlaanderen voor lichamelijke ongevallen, Aquarius, borstnummer en Festival Dranouter-buff
  • Ticket Dranouter Trail + festivalticket voor zondag 7 augustus 2022: slechts € 97 euro i.p.v. €105,50!
    Inclusief parking, drankje, borstnummer en Festival Dranouter-buff
    Pik je korting van € 8,50 mee én geniet van fantastische optredens van o.a. ZAZ, Intergalactic Lovers, Sylvie Kreusch, Yong Yello, Kids With Buns & veel meer!

Dranouter Trail-tickets: zo lang de voorraad strekt. Op = op!

Dranouter Trail: praktisch

De antwoorden op al jouw (praktische) vragen vind je via het menu links.

De Dranouter Trail is een evenement van Dranoeter vzw met steun van Clarebout Potatoes, Aquarius, Sport Vlaanderen en met ondersteuning van de Zeven vzw.