Kapitein Winokio (Sessie 2) - Uitverkocht

BE
De Voute
16:00

In 2004 mat Winok Seresia zichzelf een vers gesteven matrozenpak en een pseudoniem aan: voortaan zou hij als Kapitein Winokio de zeven zeeën bevaren en de containerschepen met platte kindercommercie enteren.

Tijdens dit zonnige ZOMER & ZEE-concert zingen Kapitein Winokio, Mevrouw de Poes en muziekmatroos Ivanof liedjes uit warme landen. Op reis in eigen land op heerlijke Caraïbische ritmes hoe heerlijk is dat? Kapitein Winokio is een meester in zijn vak en brengt jou en je Kampioenen moeiteloos in vakantiestemming.

Wàt gaan wij doen? Zingen, swingen en chillen in de hangmat naast de barbecue - I love you!

Zondag 5 juli wordt een festivaldag voor gezinnen en kinderen. De tickets voor de Zomersessies met Kapitein Winokio van 11u en van 14u gingen razendsnel de deur uit. Vandaar een extra, derde Zomersessie op zondag 5 juli om 17u! Voor de extra  Zomersessie met Kapitein Winokio zijn er nog enkele tickets beschikbaar.

Ook kindjes hebben een ticket nodig voor een Zomersessie. Om de Zomersessies te mogen organiseren, is het immers erg belangrijk dat de organisatie een precies overzicht heeft van het aantal bezoekers. Alvast bedankt voor het begrip.