vrijdag 31 juli

Een zomer zonder festivals, zo zag het er even uit. Gelukkig zijn er de Dranouter Zomersessies! Onder de naam Dranouter Zomersessies biedt Dranoeter vzw je in juli en augustus enkele concertdagen aan met live muziek. Dit is het programma van de Dranouter Zomersessies in juli: o.a. Geike (trio), Portland, Yevgueni, Lukas Lelie, Faces On TV, Geike, Bas Birker, The Bony King Of Nowhere & meer.

Vrijdag 31 juli wordt een Comedy Zomersessie, met op het podium niemand minder dan Lukas Lelie, Bas Birker en Jan-Bart De Muelenaere. Tickets voor deze Zomersessie kosten 20 euro.

  • Lukas Lelie is de winnaar van Humo’s Comedy Cup (2014) en panellid van shows zoals “Control Pedro”, “Beste Kijkers” en “De Slimste Mens ter Wereld”.
  • De Nederlandse Antwerpenaar Bas Birker trad al twee keer op in het Sportpaleis, en is vaste gast in het programma ‘De Weekwatchers’ op Radio 2.
  • De West-Vlaamse comedian Jan-Bart De Muelenaere verzorgde het voorprogramma van en/of speelde samen met o.a. Piet De Praitere, Piv Huvluv, William Boeva, Philippe Geubels, Wim Helsen en Gunter Lamoot.

Tickets voor de Dranouter Zomersessie van 31/07 met Lukas Lelie + Bas Birker + Jan-Bart De Muelenaere zijn te koop vanaf donderdag 25 juni.

Per Zomersessie zijn er slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar. We raden onze bezoekers aan om tickets per contactbubbel te bestellen. Dat maakt onze voorbereidingen makkelijker. Per bestelling kan je max. 10 tickets aankopen. Trommel dus snel je vrienden op & installeer je achter je computer om die tickets te bemachtigen!

Programma

► 19u: festivalterrein open
► 20u: Jan-Bart De Meulenaere
► 20u15: Lukas Lelie
► 20u45 - 21u15: pauze
► 21u15: Jan-Bart De Meulenaere
► 21u30: Bas Birker
► 22u: einde voorstelling
► 00u: festivalterrein sluit