Jan-Bart De Muelenaere

BE
De Voute
20:00

Jan-Bart De Muelenaere (°29/09/1980 – Roeselare) is een Vlaams humorist, scenarist en schrijver voor radio en televisie vanuit uitvalsbasis Ieper. Hij behoort tot een van de meest opvallende opkomende comedy-talenten en is de afgelopen twee jaar uitgegroeid tot een van Vlaanderens meest gevraagde comedy en impro MC’s.

Zijn debuutoptreden in 2007 te Leffinge bleef niet onopgemerkt en hij werd al snel ingelijfd bij theaterbureau 123 Comedy Club. Met zijn zesde optreden behaalde Jan-Bart de overwinning op de West-Vlaamse Comedy Cup 2007 te Brugge. Nauwelijks een maand later mocht hij ook de persprijs van de Nationale Comedy Cup 2007 te Nieuwenrode/Meise in ontvangst nemen.

Sindsdien speelde hij al op Festival Dranouter, de Gentse Feesten, Kokopelli, Comedy Festival Geel en in verschillende culturele centra. Verder verzorgde hij reeds het voorprogramma van en/of speelde hij reeds samen met o.a. Bert Gabriëls, Bert Kruismans, Steven Mahieu, Piet De Praitere, Piv Huvluv, William Boeva, Philippe Geubels, Wim Helsen en Gunter Lamoot.

Tickets voor de Dranouter Zomersessie van 31/07 met Lukas Lelie + Bas Birker + Jan-Bart De Muelenaere zijn te koop vanaf donderdag 25 juni om 10u.

Jan-Bart westvlaandert on stage

Zonde van de Zendtijd - Puzzeltijd