Lukas Lelie

BE
De Voute
20:15

Lelie Lukas stapte in oktober 2012 voor het eerst op een podium. Wat volgde was een indrukwekkend parcours. In 2013 won hij zowel de Lunatic Comedy Award als de Culture Comedy Award en eind 2014 sleepte Lukas Humo’s Comedy Cup in de wacht. Hij ging mee op tournee als voorprogramma voor Steven Mahieu en trok in 2017 Vlaanderen rond met zijn debuutshow “Ik Doe Mijn Best”.

Sindsdien heeft hij niet stilgezeten. Zo werkt hij al jaren voor en achter de schermen mee aan “De Ideale Wereld”, leerde hij Vlaanderen de koekenrayon kennen in zijn populaire YouTube-reeks “Standaard Koekhandel” én is hij ook eens 2 km gaan joggen. Verder duikt hij af en toe op in panelshows als “Control Pedro”, “Beste Kijkers”, “Is er een dokter in de zaal?” of als jurylid in “De Slimste Mens ter Wereld”.

Tot zover de grote verwezelijkingen, want verder draait het leven van Lukas nog steeds grotendeels om eten, met alle onvermijdelijke bijwerkingen van dien. Zijn Zomersessie wordt een mix van nieuw en oud materiaal, met vooral een hoop droge oneliners en observaties met een groot gebrek aan pretentie.

Tickets voor de Dranouter Zomersessie van 31/07 met Lukas Lelie + Bas Birker + Jan-Bart De Muelenaere zijn te koop vanaf donderdag 25 juni om 10u.

Lukas Lelie - Fretten

Lukas Lelie - Ik Doe Mijn Best