zondag 09 augustus

Op 6-7-8-9 augustus zou de 46ste editie van Festival Dranouter plaatsvinden. Een festival organiseren is niet toegestaan, maar dat wil niet zeggen dat we dit weekend onopgemerkt laten voorbij gaan. Tijdens het festivalweekend vinden er heel wat exclusieve Zomersessies plaats op festivalterrein De Voute in Dranouter.

Willem Vermandere verklapte in het programma Vive La Vie al dat hij zou langskomen in Dranouter, dus krijg je van ons meteen het programma van 6-7-8-9 augustus :-) 

  • Op donderdag 6 augustus is er een Dranouter Zomersessie met Willem Vermandere, Vera Coomans en Elixir.
  • Op vrijdag 7 augustus staan er optredens gepland van Portland, Mooneye (solo) en Salut La Copine.
  • Zaterdag 8 augustus wordt een Zomersessie met optredens van Flip Kowlier (solo), Spilar en EMY.
  • Op zondag 9 augustus is het de beurt aan een Zomersessie van Novastar (solo), Wör en Meskerem Mees.

TICKETVERKOOP ZOMERSESSIES VAN FESTIVALWEEKEND START OP DONDERDAG 2 JULI

De ticketverkoop voor de optredens van 6-7-8-9 augustus 2020 start op donderdag 2 juli om 10u. Een ticket voor een Zomersessie kost 35 euro. We raden onze bezoekers aan om tickets per contactbubbel te bestellen. Dat maakt onze voorbereidingen makkelijker. Er is slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar voor de Dranouter Zomersessies. Per bestelling kan je dus minimum 4 tickets en maximum 10 tickets aankopen.

Verzamel je vrienden, familie en Dranouter-buddies & zorg ervoor dat je op donderdag 2 juli om 10u klaarzit achter je computer om die tickets te verzilveren!

Programma

► 14u: festivalterrein open
► 15u30: Meskerem Mees
► 18u: Wör
► 20u30: Novastar
► 22u00: einde concert
► 00u00: festivalterrein sluit