vrijdag 28 augustus

Een zomer zonder festivals, zo zag het er even uit. Gelukkig zijn er de Dranouter Zomersessies op het 100% coronaproof festivalterrein! het programma van de Dranouter Zomersessies is intussen volledig, met op de line-upo.a. Flying Horseman, School Is Cool, Willem Vermandere, Flip Kowlier, IBE, Kadril, Frank Vander linden, Ruben Block & meer. 

Per Zomersessie zijn er slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar. We raden onze bezoekers aan om tickets per contactbubbel te bestellen. Dat maakt onze voorbereidingen makkelijker. Per bestelling kan je max. 10 tickets aankopen. Trommel dus snel je vrienden op & bemachtig die tickets!

Coronagarantie

Mochten de Zomersessies niet kunnen plaatsvinden, dan krijgen tickethouders automatisch hun geld teruggestort. Zo is er voor jou geen enkele reden om geen tickets aan te kopen voor de Zomersessie met IBE, Frank Vander linden, Ruben Block of Kadril!

WACHTLIJST

Deze Zomersessie is uitverkocht. Daarom staat er een wachtlijst online. Mochten er (extra) tickets beschikbaar komen, dan ben jij de eerste die we verwittigen.

 

 

 

PROGRAMMA

► 16u: festivalterrein open
► 18u: Tiny Legs Tim (solo)
► 20u30: Ruben Block
► 22u00: einde concert
► 00u00:festivalterrein sluit

Zomersessie - Ruben Block - uitverkocht
Tiny Legs Tim (solo)