zondag 25 april

De Dranouter Kerksessie van Laïs kan omwille van de coronacrisis niet plaatsvinden op zondag 25 april 2021. Je komt zo snel mogelijk de nieuwe datum te weten.

_________

Tot vreugde van velen en met grote geestdrift nemen de dames van Laïs terug hun toevlucht tot het Nederlands. Want de moedertaal kruipt waar zij niet gaan kan, en de wereld van de Vlaamse en Nederlandse kleinkunst is rijk en veelzijdig. Met deze tour wil Laïs hun eigen, hoogstpersoonlijke lievelingsliedjes delen met het publiek.

Laïs brengt liedjes uit andere tijden, of liedjes die simpelweg te goed zijn om ze niet te spelen. Liedjes van levende legendes als Boudewijn De Groot, Herman Van Veen, Wannes Van de Velde en Willem Vermandere, en liedjes van reeds onsterfelijk geworden artiesten als Ramses Shaffy. Maar ook het werk van de nieuwe generatie – denk aan Eefje De Visser en Ellen Schoenaerts – wordt voorzien van die zo gesmaakte, geheel en al unieke en wonderbaarlijke Laïstoets…

Na de kleinkunsttour in ‘grote’ bezetting in het voorjaar van 2018, kiest Laïs sinds najaar 2020 voor een ‘intiemere’ vorm, waarbij de kerk hun vertrouwde habitat is. Tom Theuns (zang, gitaar), Wim De Busser (keys) en Esther Lybeert (zang, altviool, percussie,…)  zijn hun compagnons op deze route.

Zet je op de wachtlijst voor de Dranouter Kerksessies

De Dranouter Kerksessie van Laïs kan omwille van de coronacrisis niet plaatsvinden op zondag 25 april 2021. Je komt zo snel mogelijk de nieuwe datum te weten.
De ticketverkoop start zodra de overheid versoepelingen en de bijhorende coronamaatregelen aankondigt. 
Wil jij als eerste op de hoogte gebracht worden over nieuwtjes over de Dranouter Kerksessies, zoals de start van de ticketverkoop? Zet je op de wachtlijst voor de Kerksessie(s). Zodra de ticketverkoop start, ben jij de eerste die we verwittigen.

De Dranouter Kerksessies zijn mogelijk dankzij de steun van Vlaamse Overheid.

Kerksessie: Laïs