vrijdag 07 januari

We kunnen het jaar dan toch afsluiten met een beetje goed nieuws! Je hebt waarschijnlijk al vernomen dat de Raad van State de sluiting van de cultuursector heeft geschorst, wat wil zeggen dat de Dranouter Kerksessie met Laïs op vrijdag 7 januari toch kan doorgaan voor de eerste 200 tickethouders. Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Dit alles natuurlijk onder de geldende veiligheidsmaatregelen en die vind je hier

Bij de ticketreservatie werd een coronagarantie aangeboden. Dat houdt in dat als je tot de laatste 50 tickethouders behoort en je dus geen toegang kan krijgen tot het concert we die tickets annuleren en terugbetalen. We zetten hiervoor alles in het werk en hopen te kunnen rekenen op je begrip. Veel mensen genieten nog van een welverdiend kerstverlof en zijn momenteel niet beschikbaar. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk geregeld te krijgen. 

Ondanks alles wensen we je toch een bijzonder warme kerst en een gezond 2022 toe! We blijven positief en hopen op een jaar waarin we later opnieuw onbezorgd mogen proeven van concerten en festivals, fingers crossed! 

***

De dames van Laïs nemen terug hun toevlucht tot het Nederlands, want de moedertaal kruipt waar het niet gaan kan. De wereld  van de Vlaamse en Nederlandse kleinkunst is rijk en veelzijdig. Laïs brengt liedjes uit andere tijden, of liedjes die simpelweg te goed zijn om ze niet te spelen. Liedjes van levende legendes als Boudewijn De Groot, Herman Van Veen, Wannes Van de Velde en Willem Vermandere en liedjes van reeds onsterfelijk geworden artiesten als Ramses Shaffy. 

Maar ook het werk van de nieuwe generatie - denk aan Eefje De Visser en Ellen Schoenaerts - worden voorzien van die zo gesmaakte, geheel en al unieke wonderbaarlijke Laïstoets...