Bon-vivants

“Een festival? Toch niet meer op mijn leeftijd zeker?” Fout gedacht! Festival Dranouter is een veilig (familie)festival, waar je festivalgangers van 0 t.e.m. 90 jaar tegenkomt. Zin in een ontspannende uitstap met vrienden of familie? Zak af naar Festival Dranouter! 

RUIME, RELAXTE WEIDE

Jaarlijks zakken meer dan 50.000 enthousiastelingen af naar het kleine dorpje Dranouter. Een pak volk, al merk je daar niet zo veel van op het prachtige festivalterrein. De festivalweide is erg ruim, met veel plaats tussen alle tenten. Aan de voet van de Kemmelberg waan je jezelf in het buitenland. Dat in combinatie met fantastische optredens – we noemen het niet voor niets een “muziekvakantie”…

Image
weide
Image
stoeltje

Hangmatten, themabars & kampeerstoeltjes

Wie zin heeft om uit te rusten, die kan terecht in de vele shelters of hangmatten.

Daarnaast telt Festival Dranouter maar liefst 7 themabars op de festivalweide: 't Zottekot, 't Hommelhof, Bar St. Bernardus, Place De L'Apero (Oxfam & Bar C), Jupiler Saloon en de bar in de Palace. Op de uitgebreide terrassen met houten vloer en zitmeubilair, kan je bij de themabars genieten van een lekker drankje en wat randanimatie.

Bovendien is het toegestaan om een kampeerstoeltje of driepootkrukje mee te nemen op de festivalweide.

MMMM.... DRANOUTER

Op Festival Dranouter ben je niet genoodzaakt om frietjes en hamburgers te eten. Door het uitgebreide aanbod – meer dan 230 gerechten - zit er zeker iets tussen voor jou. Wat dacht je van steenovengebakken pizza, zoete poffertjes, een puntzak aardbeien of een portie ribbetjes? De prijzen voor food & drink zijn trouwens zo democratisch mogelijk. 

Image
eten
Image
chateau

Comfortabele optredens

De mainstage Chateau is een ruime, grote, witte spantent met comfortvloer over de volledige oppervlakte. In de Chateau hangen twee grote LED-schermen, zodat je ook van op een afstandje de allerbeste live optredens kan bekijken.

De andere tenten Palace, Cirque en Club zijn voorzien van een houten vloer. In de Clubstage vind je bovendien lange zitbanken – typisch Festival Dranouter.

Kortom: geniet!

Image
hangmat
Image
tipi
Image
dame
Image
eten
Image
stoeltje
Image
weide
Image
hangmat
Image
tent