Eén groot speelparadijs voor de kleinsten

Wie denkt dat festivals enkel voor de jeugd zijn, die heeft het goed mis. Dat zag De Morgen ook: “Er zijn weinig festivals in het verzadigde Vlaanderen Festivalland die zozeer lijken in te zetten op familievriendelijkheid als Dranouter.” Festival Dranouter is immers één groot speelparadijs voor de kleinsten én biedt heel wat faciliteiten aan voor families. Want de festivalmicrobe kan je niet vroeg genoeg meekrijgen!

Image
kinderen

WIST JE DAT?

Kinderen en jongeren jonger dan 12 jaar krijgen gratis toegang tot het festivalterrein en de camping. Hieronder vind je een overzicht van alle verminderde prijzen voor kinderen en jongeren.

 

Overzicht prijzen

Image
kinderen

BLIJF JE SLAPEN?

De gekende gezinscamping of in de volksmond ‘stille camping’ gaat door het leven als de ‘Stille Camping Zone’! Het is de ideale manier om met je gezin of met (je) kinderen het festival te beleven op een rustige manier, met een gemoedelijke sfeer en waar de nachtrust gerespecteerd wordt. 

 

stille camping zone

Image
babybar

BABYBAR

Op het festivalterrein geldt er een ingangsbeperking op het meebrengen van eigen drank (pet en glas kan niet) maar hervulbare drinkflessen met water en babyvoeding kunnen wel. Jonge ouders kunnen ook terecht in onze babybar. Daar kan je voeding en flessen opwarmen in een microgolfoven en bieden we een ververstafel en knuffelzetel aan. Dit initiatief is een samenwerking van vzw Borstvoeding en De Kringwinkel.

 

vzw borstvoeding de kringwinkel

Image
kind
Image
kind
Image
kind
Image
kind
Image
kind

ACTIVITEITEN

Op het festivalterrein vind je links & rechts tal van leuke (kinder)activiteiten. Knutselsessies, percussieworkshops, kermisattracties, speelinstallaties... Op de line-up pagina vind je binnenkort een overzicht van alle kinderanimatie.