Tickets Festival Dranouter 2020

Wil je zeker zijn van je combiticket? Bestel dan zeker op voorhand. Door een uitverkochte
editie kon vorig jaar niet iedereen een combiticket kopen.

Natuurlijk zijn er veel vragen en gissingen over Festival Dranouter 2020. De verwachtingen zijn dat tegen eind mei de situatie langzaam weer zal normaliseren. Aangezien Festival Dranouter pas ver daarna plaatsvindt, namelijk op 7-8-9 augustus 2020, doet de organisatie verder met de voorbereidingen van het festival. We volgen de maatregelen, berichtgevingen en richtlijnen van de overheid nauwgezet op. Mocht de situatie veranderen, dan laten we dit zo snel mogelijk weten. Als zou blijken dat het festival niet kan doorgaan op 7-8-9 augustus 2020, dan worden ticketaankopen correct afgehandeld binnen het vooropgestelde wettelijk kader.

TIP: KOOP VOLDOENDE BONGS AAN

► Koop samen met je festivalticket een lading bongs (digitale eet- en drankbonnen) aan. Zo sla je 3 vliegen in 1 klap: je krijgt korting, je moet niet meer aanschuiven aan de kassa en het feestje kan onmiddellijk beginnen! Een combiticket + 61 bongs is de meest gekozen optie. 
► Bongs over na het festival? Na jouw deugddoende muziekvakantie kan je je overschot aan bongs gegarandeerd terug laten storten op je rekening.    Klik hier voor het stappenplan & alle praktische info over het gebruiksvriendelijke cashless-systeem.

KAMPEREN: 3 NIEUWTJES

  • Campingtickets zijn enkel geldig in combinatie met een festivalticket. Wie wel een campingticket koopt maar geen festivalticket, krijgt dus geen toegang tot de camping.
  • Je campingticket geeft geen toegang tot de andere kampeerterreinen. Je campingticket geeft enkel toegang tot de camping die jij hebt gekozen. 
  • Wie met een mobilhome of caravan kampeert, die kiest voor de Mobilehome Camping. Op de Stille Camping zijn enkel tenten toegelaten.

Check hier alle ticketvoorwaarden.

EINDE VOORVERKOOP

De overgang van VVK naar kassa gebeurt op woensdag 5 augustus om 23u59.