Festival Dranouter voor bedrijven

Naar Festival Dranouter met je klanten, werknemers of een groep vrienden, en dat op factuur? ;-) Als zaakvoerder kies je tussen 3 opties: reguliere dag- of weekendtickets, VIP-dagpakketten of VIP-weekendpakketten, of partnermogelijkheden: op maat gemaakte visibiliteitformules, al dan niet met een lading festivaltickets. 

1) DAG- EN WEEKENDTICKETS

In 2019 zakten ruim 50.000 bezoekers af naar Dranouter. De reguliere voorverkoop liep zo goed, dat de zaterdag volledig uitverkocht was in voorverkoop. Als gevolg waren ook de weekendtickets niet meer te verkrijgen in voorverkoop. Verzeker jezelf en je vrienden / collega's / werknemers / klanten / ... dus van je weekendticket, en koop het nu in voorverkoop! 

Stuur ons een e-mail om jouw factuur op te vragen.

2) ALS VIP NAAR FESTIVAL DRANOUTER

Een VIP-dagticket kost 113 euro, een driedaags VIP-weekendticket kost 185 euro. Elk pakket bevat: 

  • Festivalticket voor Festival Dranouter 2020
  • Toegang tot de exclusieve VIP-tent met snelbar
  • Toegang tot het VIP-terras 
  • Aparte toiletten in het VIP-gedeelte
  • Parkeerplaats voor 1 wagen

Via het ticketsysteem kan je jouw factuur opvragen. Zo geniet je éxtra van deze exclusieve, relaxte festivalervaring. 

3) PARTNERMOGELIJKHEDEN OP MAAT

Creëer extra visibiliteit voor jouw bedrijf en stap in zee met Festival Dranouter. Ons communicatieteam stelt voor jou een op maat gemaake partnerformule op, waaronder bv.: digitale campagne op maat, logo op onze intensieve affiche- en flyercampagne, merknaam op strategische plaatsen... Deze visibiliteitformulie vul je al dan niet aan met een lading festivaltickets. 

Interesse? Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!